Choď na obsah Choď na menu

Liverpool slår Luton tilbage på hjemmebane og konsoliderer førstepladsen med firemålssejr

Liverpool gæstede Luton i 26. runde af EPL-bye-match den 21. februar. I sidste ende resulterede Liverpools stærke præstation i anden halvleg i en 4-1 comeback-sejr, der udbyggede deres føring i tabellen til fire point.

I starten af kampen tog Liverpool i rødt initiativet på banen ronaldo portugal trøje, da de ofte angreb Lutons forsvar. Lutons forsvar var dog meget stædigt, og de formåede at modstå Liverpools angreb.

I det 12. minut udnyttede Luton muligheden for at tage føringen. I et kontraangreb brød Lutons Jontaxi Jon igennem på siden og lagde bolden på tværs til Ogbene, som headede bolden i nettet.

Bagud begyndte Liverpool at intensivere deres angreb i anden halvleg, og de fik endelig udlignet i det 51. minut. Van Dijk, iført en Liverpool trøje, steg højt til vejrs og headede bolden i nettet efter et hjørnespark.

Efter udligningen fortsatte Liverpool med at lægge pres på Luton, og de tog snart føringen. I det 53. minut modtog Gakpo et indlæg fra en holdkammerat i feltet og headede bolden i nettet. Liverpool udbyggede føringen i det 72. minut argentina trøje. Luis Diaz modtog en aflevering fra en holdkammerat i feltet og skubbede stille og roligt bolden i mål til 3-1.

Liverpool slog sejren fast i kampens slutfase. I det 87. minut scorede Elliott uden for feltet til slutresultatet 4-1. Sejren gav Liverpool mulighed for at bevare deres føring i tabellen og sætte dem i en god position til at komme i FA Cup-finalen. I næste runde skal Liverpool møde Chelsea på hjemmebane, vil de være i stand til at bevare deres føring? Det får vi at se!